Cobra AM845 Statie Radio PMR

Cobra

295,00 lei TVA inclus

Cobra AM845 Statie Radio PMR - 10km

Comunicare fara costuri suplimentare

Pe distante lungi, in calatorii sau in drumetii, poti folosi cu incredere statiile Cobra AM845. Te ajuta sa afli informatii in timp real, fara costuri, chiar si in zonele fara semnal GSM.

Statiile Cobra sunt dotate cu un amplificator de semnal si functia de auto-filtrare care opreste automat transmisiile foarte slabe sau bruiajul indus de conditiile de teren.

Performanta Cobra

Reputatia de neegalat oferita de Cobra in privinta calitatii, inovatiei si usurintei in utilizare au facut din Cobra brandul numarul 1 in randul utilizatorilor de pretutindeni.

Pe piata statiilor walkie-talkie brandul Cobra este recunoscut ca lider indiscutabil si usor de recunoscut, gama de produse acopera majoritatea activitatilor si nevoile clientilor, ofera calitate recunoscuta, inseamna atat incredere si rezistenta, cat si inovatie si modernism.

 

Utilizari multiple

Statiile walkie-talkie au multiple utilizari, cum ar fi: activitati in aer liber: drumetii, camping, jogging, alpinism, vanatoare, pescuit, kaiac-canoe, ski sau activitati in echipa: evenimente corporate, concerte, vederi de la inaltime (fara semnal GSM), jocuri sportive, sesiuni de shopping, croaziere, paintball sau lucru in colectivitate: lanturi de magazine, hoteluri, restaurante, depozite, centre logistice, firme de paza&protectie, constructii, servicii de urgenta.

 

Comunicare la indemana

Pentru ca dispune de o raza de acoperire de pana la 10 km statiile se pot folosi pe distante medii, in calatorii, drumetii sau zone fara semnal GSM.

 

Afiseaza exact ce informatii sunt necesare in mod uzual, respectiv: canalul, nivelul bateriei, functiile active.

Nu sunt necesare costuri suplimentare pentru utilizarea statiei si te poate scoate din incurcatura in situatii critice cum ar fi zonele fara semnal.

 

Performanta Cobra

Un circuit exclusiv Cobra prelungeste durata de viata a bateriilor. Daca nu exista comunicare timp de 10 secunde, circuitul va comuta automat pe „modul economic”.

Daca statia este setata pe modul silentios, functia exclusiva Cobra VibrAlert® te avertizeaza printr-o vibratie atunci cand primesti apeluri.

Conversatii in siguranta, tip “maini-libere”

Pentru conversatii in deplina siguranta ai acces permanent la 968 de coduri, combinatii personale. Iar daca ai mainile ocupate, functia VOX iti detecteaza vocea si astfel poti apela statia prin transmisie activata vocal.

Rezistente la umezeala

Te poti baza pe statia Cobra AM845 in pesteri sau in alte locuri cu umezeala ridicata, aceasta fiind proiectata sa poata fi folosita la nivelul optim, in astfel de conditii.

 

Complet accesorizate

Statia are o lanterna LED incorporata, pentru o iluminare la indemana.

Incarcarea acumulatorilor se poate face si prin intermediul incarcatorului de birou inclus.

 

Caracteristici generale

Tip produs: Statie radio walkie talkie cu raza de actiune medie si lunga

Amplificator pentru raza maxima de actiune: inclus

Compatibilitate: toate statiile PMR 446 MHz

Garantie: 12 luni

Numar canale: 8

Coduri personale: 121 coduri 968 combinatii

 

Audio

Frecvente: CH 1 = 446,00625 MHzCH 2 = 446,01875 MHzCH 3 = 446,03125 MHzCH 4 = 446,04375 MHzCH 5 = 446,05625 MHzCH 6 = 446,06875 MHzCH 7 = 446,08125 MHzCH 8 = 446,09375 MHz

Putere emisie: 500 mW

Tonuri de apel: 10

Vibralert: da

VOX: da

Roger Beep: da

Auto-filtrare: da

UHF / FM: da

 

Functii speciale

Ton de apasare a tastelor: da

Functie blocare tastatura: da

Conectivitate

Port Micro USB: da

Jack 2.5 mm: da

Mufa pentru casca / microfon: da

Baterii reincarcabile: 6 NiMH AA

Circuit de economisire a bateriilor: da

Indicator baterie descarcata: da

 

Accesorii incluse

Baterii reincarcabile

Incarcator Micro-USB

Incarcator rapid desktop pentru baterii

Clema prindere

 

Dimensiuni: 171 x 65.77 x 43.12 mm

Greutate: 130.5 g fara baterii

Producator Cobra
Tip statie radio Portabile
Frecventa 446.00625 - 446.09375 MHz
Greutate (grame) 1.20
Temperaturi functionare -20°C la +55°C
FUNCTII SUPLIMENTARE Raza de actiune pana la 10 km / 968 de combinatii private / VOX (transmisie activata vocal) / Rezistenta la umezeala / Lanterna LED / Vibralert, functie exclusiva Cobra / 10 tonuri selectabile / Circuit de economisire a bateriei

Produse vizualizate

30 alte produse care te-ar putea interesa

Produs adaugat pentru comparare