Cobra AM1035 FLT Statie Radio PMR

Cobra

Set 2 statii walkie-talkie

Raza de actiune pana la 12 km

Rezistente la apa, plutitoare

Comunicare tip „maini libere”

Lanterna incorporata

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

499,00 lei TVA inclus

Set 2 statii walkie-talkie

Raza de actiune pana la 12 km

Rezistente la apa, plutitoare

Comunicare tip „maini libere”

Lanterna incorporata

Comunicare la distanta, fara costuri suplimentare

Pe distante de pana la 12 km, in calatorii cu masina sau in drumetii montane, poti folosi cu incredere statiile Cobra AM1035. Afli informatii in timp real, fara costuri, chiar si in zonele fara semnal GSM. Statiile Cobra sunt dotate cu un amplificator de semnal si functia de auto-filtrare care opreste automat transmisiile foarte slabe sau bruiajul indus de conditiile de teren.

Conversatii in siguranta, tip “maini-libere” Pentru conversatii in deplina siguranta ai acces permanent la 968 de coduri, combinatii personale. Iar daca ai mainile ocupate, functia VOX iti detecteaza vocea si astfel poti apela statia prin transmisie activata vocal. Performanta Cobra Un circuit exclusiv Cobra prelungeste durata de viata a bateriilor. Daca nu exista comunicare timp de 10 secunde, circuitul va comuta automat pe „mod economic”. Iar daca statia este setata pe modul silentios, functia exclusiva Cobra VibrAlert® te avertizeaza printr-o vibratie atunci cand primesti apeluri.

Model submersibil

Te poti baza pe statia Cobra AM1035 in drumetiile tale pe langa rauri de munte, chiar daca scapi in apa statia designul special creat te ajuta sa o gasesti cu usurinta. Poate rezista in apa pana la 30 minute la 1 metru adancime.

Lanterna incorporata Mai mult, statia are o lanterna LED incorporata, pentru o iluminare la indemana.

Sisteme variate de incarcare Pentru incarcarea statiei poti folosi cei 6 acumulatori NiMH tip AA inclusi. De asemenea, ai in pachet si un cablu micro USB si un dock de incarcare. Poti folosi insa si baterii AA alcaline (care nu sunt incluse).

Raza de actiune pana la 12 km

- Utila pentru deplasari cu masina in coloana sau in drumetii montane                                                                           -Conditiile meteo, dar si terenul pot influenta raza de actiune

968 de combinatii private - Comunicare facila si in deplina siguranta

VOX (transmisie activata vocal) - Emisie fara a activa butoanele statiei, prin detectarea vocii utilizatorului Plutitoare - Indeplineste standardul IPX7, fiind submersibila 30 minute la un metru adancime.

Lanterna LED - Iluminare la indemana

Vibralert, functie exclusiva Cobra - Notificari prin vibratie pentru apeluri primite

10 tonuri selectabile - Recunoasterea cu usurinta a apelurilor primite

Circuit de economisire a bateriei - Activare automata, daca nu sunt transmisii in decurs de 10 secunde

Producator Cobra
Tip statie radio Portabile
Frecventa 446.00625 - 446.09375 MHz
Greutate (grame) 1.20
Temperaturi functionare -20°C la +55°C
FUNCTII SUPLIMENTARE Raza de actiune pana la 10 km / 968 de combinatii private / VOX (transmisie activata vocal) / Rezistenta la umezeala / Lanterna LED / Vibralert, functie exclusiva Cobra / 10 tonuri selectabile / Circuit de economisire a bateriei

Produse vizualizate

29 alte produse care te-ar putea interesa

Produs adaugat pentru comparare