Reducere! Midland M10 Statie Radio CB Putere 4W Vezi mai mare

Midland M20 Statie Radio CB Putere 4W

Midland

489,00 lei TVA inclus

699,00 lei TVA inclus

-210,00 lei

M-20 este modelul de vârf al familiei CB Multimedia.

Proiectat cu cea mai recenta tehnologie de tehnologie, M-20 are un afisaj LCD larg, cu lumina de fundal alb si un conector SPK / MIC cu 2 pini, la care puteti conecta noile accesorii wireless Midland Bluetooth de pe linia WA. Cu adaptorul WA-DONGLE, CB-ul devine Bluetooth si poate fi utilizat de la distanta; apoi, pentru a se potrivi nevoilor dvs., puteti alege intre castile din familia WA care fac conversatiile dvs. "private" si pentru a va asigura ca nu veti fi auzite in jur. Sau puteti conecta o setul cu casca traditional cu mufa Midland 2pin, depinde de dvs.!

M 20 este un echipament M elegant, cu un design inteligent si o culoare care il face foarte uimitor. Portul USB de pe panoul frontal va permite sa va reincarcati dispozitivele electronice, cum ar fi smartphone-uri sau tablete, ori de câte ori doriti. M-20 este un transmitator standard MULTI care va permite sa selectati mai multe europene benzile de frecventa, in functie de tara in care opereaza.

M-20 este de asemenea furnizat cu comanda EMG pentru selectarea imediata a canalului de urgenta 9; in timp ce butonul DS / SQ elimina semnalele zgomotoase in modul rx si permite functionarea in modul Digital squelch. Filtrele ANL si NB (Noise Blanker) pot fi selectate prin butonul corespunzator. Microfonul elegant este echipat cu trei butoane: 'UP', 'DOWN' si 'PRI' in mijloc. "PRI" ofera acces instantaneu la canalul prioritar care poate fi setat de utilizator.

Producator Midland
Tip statie radio Mobile
Putere Emisie 4W
Frecventa 26.965 MHz - 27.405 MHz
Numar canale 40
Inaltime (mm) 31
Lungime (mm) 180
Latime (mm) 138
Greutate (grame) 1135
Lungime Cablu (mm) NB (Noise Blanker) / ANL (Automatic Noise Limiter)
Alimentare 12V
Modulatie FM: 1.8KHz ± 0.2KHz, AM: 85-95%
Sensibilitate (20dB SINAD) mai mica de 1 µV AM/FM

Produse vizualizate

30 alte produse care te-ar putea interesa

Produs adaugat pentru comparare