Cos
  • Lipsă stoc
    VIPER 5906 Responder HD SST
    VIPER 5906 Responder HD SST
    VIPER 5906 Responder HD SST

VIPER 5906V Responder HD SST

2.499,00 lei
Cu TVA
Cantitate
Adaugă la favorite
Lipsă stoc

  Politica de securitate

Cumpără în siguranță de pe artero.ro. Produsele sunt noi, garanție de 24 de luni și drept de retur.

  Politica de livrare

Produsele sunt livrate prin curierat rapid si pot ajunge la dvs in 24-72 ore de la plasarea comenzii

  Politica de returnare

Produsele comandate pot fi returnate conform legislației în vigoare in 15 zile

Plătește in siguranță ramburs sau cu cardul!

VIPER 5906 RESPONDER HD SST - Alarma auto cu pornirea motorului din telecomanda

Raza de actiune de pana la 1,6 KM

 

Beneficii principale:

Pornirea motorului din telecomandă

Pe timp de iarnă încălzeşte interiorul maşinii şi dezgheaţă geamurile, iar vara porneşte aerul condiţionat, reducând temperatura aerului din maşină la un nivel plăcut.

Distanţă de acţionare de până la 1600 m

De acum înainte o să simţiţi ce înseamnă într‑adevăr rază mare de acţiune; în condiţii optime aceasta poate ajunge la 1600 m.

Telecomandă Responder HD SST cu ecran LCD

Telecomanda Responder bidirecţională vă va informa în orice moment despre starea maşinii dumneavoastră prin intermediul unor pictograme mari, clare şi intuitive. În cazul declanşării sistemului de securitate veţi fi înştiiţat instantaneu şi veţi vedea şi cauza declanşării.

Prin intermediul butoanelor telecomenzii puteţi acţiona 24 de canale cu funcţii noi, care nu se găsesc la alte sisteme de securitate precum: programarea pornirii motorului din telecomandă la temperaturi foarte joase sau foarte ridicate, verificarea timpului de funcţionare a motorului (pornit din telecomandă), armarea sistemului de securitate, astfel încât avertizările să fie primite doar pe telecomandă (maşina se va comporta ca şi când nu are un sistem de securitate instalat - funcţie cerută pentru a surprinde persoanele ce vandalizează maşinile).

Sirena autoalimentată*

Declanşează sistemul dacă un hoţ decuplează sistemul de securitate de la bateria maşinii.

Senzor de perimetru dublă zonă*

Semnalează prezenţa unei persoane mult prea aproape de maşină, generând un sunet de preavertizare şi avertizează la orice mişcare din interiorul acesteia.

Senzor de geam spart*

Detectează orice tentativă de spargere a unui geam. Senzorul conţine un microfon şi un software capabil să recunoască frecvenţa sunetului produs de spargerea unui geam. Acest senzor vine în completarea senzorului de şoc al sistemului de securitate.

Senzor antitractare / ridicare*

Previne furtul roţilor sau încercarea de a fura autovehiculul prin tractare / ridicare

Fără alarme false -Nuisance Prevention® Circuitry (NPC™)

Nici un sistem Viper® nu vă va deranja vecinii, pentru că beneficiază de tehnologia de prevenire a alarmelor false NPC®. Acest circuit previne declanşarea repetitivă a sistemului de securitate din cauze naturale precum tunetele, zgomotele făcute de maşinile grele, sau animalele. În cazul în care un senzor declanşează sistemul de securitate de 3 ori într-un interval de 60 minute, acest senzor este dezactivat pentru un interval de 60 de minute. Dacă în intervalul acesta senzorul încearcă să declanşeze sistemul încă o dată, cronometrul se va reiniţializa la zero

Deschiderea portbagajului din telecomandă fără dezarmarea sistemului

La o singură apăsare de buton, portbagajul se deschide, maşina rămânând încuiată în rest şi sistemul armat. La închiderea portbagajului, sistemul revine automat la starea armată complet.

Descuierea cu prioritate a uşii şoferului *

Previne tentativele de jaf în parcare, descuind doar uşa şoferului la o simplă apăsare de buton; la o a doua apăsare de buton se vor deschide şi restul uşilor maşinii.

   Ridicarea / coborârea geamurilor faţă / spate din telecomandă *

Foarte folositoare pe timp de vară pentru a răcori interiorul maşinii sau pentru cazurile în care lăsaţi în maşină un animal de companie.

Aprinderea farurilor din telecomandă**

Luminează drumul de la / până la maşină şi permite localizarea maşinii pe întuneric

Armare pasivă

Sistemul de securitate poate fi programat să încuie uşile automat. Această funcţie este facilă pentru momentele în care uitaţi să încuiaţi maşina, sau aceasta se descuie accidental.

Anularea senzorilor din telecomandă

Pentru momentele în care doriţi ca senzorii sistemului dumneavoastră sa nu fie activi, puteţi să-i anulaţi prin apelarea funcţiilor corespunzătoare din telecomandă. Această funcţie este folositoare atunci când lăsaţi în maşină un animal de companie care ar putea declanşa sistemul de securitate.

Preavertizare (Warn Away®)

Senzorii de şoc şi de perimetru ai sistemelor de securitate Viper au două praguri de sensibilitate. Acest lucru este pentru a preveni o posibilă încercare de furt, sau de agresiunea asupra maşinii, fără a fi nevoie de declanşarea completă a sistemului de securitate.

Armare/dezarmare fără sunete de confirmare - Silent Mode™

Sunt momente în care sunetele de confirmare a comenzilor de armare sau dezarmare îi pot deranja pe cei din jurul dumneavostră (în special noaptea). Aceste sunete pot fi dezactivate prin apăsarea unui buton al telecomenzii, maşina confirmând comenzile prin luminile de semnalizare (luminile de poziţie).

Protejarea transmisiei radio dintre telecomandă şi maşină prin tehnologia Clone-Safe™

Sistemul de securitate foloseşte un algoritm de generare de coduri aleatorii astfel încât posibilitatea clonării telecomenzii este imposibilă.

Indicator electroluminiscent Viper*

Acest semnal luminos, montat pe parbrizul maşinii, foarte vizibil atât noaptea, cât şi ziua, avertizează hoţii de prezenţa sistemului de securitate VIPER instalat pe maşina dumneavoastră.

Instalarea pe magistrala CAN a maşinii ***

Sistemele Viper oferă posibilitatea instalării prin interconectarea directă cu computerul maşinii. Acest lucru se traduce prin:

Soluţie 100% sigură - compatibilitatea sistemului de securitate cu maşina dumneavoastră este garantată datorită testării acestuia cu tipul de vehicul pe care îl deţineţi.

Soluţie “curată” - instalarea nu mai necesită desfacerea panourilor uşilor, fapt care poate genera zgârieturi.

Acces la majoritatea funcţiilor de confort precum: ridicarea şi coborârea geamurilor din telecomandă, închiderea trapei la armarea sistemului, aprinderea farurilor din telecomandă pentru luminarea drumului până la maşină.

Deschiderea progresivă a uşilor - sistemul poate fi programat ca la o apăsare a butonului telecomenzii să se deschidă doar uşa şoferului. Această funcţie a fost introdusă ca urmare a statisticilor conform cărora majoritatea jafurilor se petrec în parcări. Cu ajutorul acestei funcţii, evitaţi ca o persoană nedorită să urce la dumneavoastră în maşină în momentul dezarmării sistemului.

Garanţie pe viaţă

Cumpărătorii sistemelor de securitate Viper primesc garanţie pe toată perioada de utilizare a vehiculului pe care au instalat sistemul.

 

Note

 

Pentru activarea funcţiei de pornire a motorului din telecomandă este nevoie de o a doua cheie; această cheie sau chip-ul din interiorul ei se imobilizează într-un modul al sistemului de securitate.

Activarea unor funcţii poate necesitautilizarea unor module opţionale. Necesitatea acestor module depinde de gradul de accesorizare al maşinii dumneavoastră

Prezentari video:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6-0ZIPjX6Do

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0wGvFYHVQzg

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dCqEPTmb-N4

Fisa tehnica

Producator
VIPER
Nou

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe