Cos
  • Lipsă stoc
    VIPER 3305V Sistem de Securitate Auto
    VIPER 3305V Sistem de Securitate Auto
    VIPER 3305V Sistem de Securitate Auto

VIPER 3305V Sistem de Securitate Auto

749,00 lei
Cu TVA
Cantitate
Adaugă la favorite
Lipsă stoc

  Politica de securitate

Cumpără în siguranță de pe artero.ro. Produsele sunt noi, garanție de 24 de luni și drept de retur.

  Politica de livrare

Produsele sunt livrate prin curierat rapid si pot ajunge la dvs in 24-72 ore de la plasarea comenzii

  Politica de returnare

Produsele comandate pot fi returnate conform legislației în vigoare in 15 zile

Plătește in siguranță ramburs sau cu cardul!

Principalele beneficii ale sistemului de securitate Viper 3305V sunt:

 

Telecomanda Viper 3305V cu ecran LCD

Telecomanda Responder este bidirectionala si va va informa in orice moment despre starea masinii dumneavoastra prin intermediul unor pictograme clare si intuitive. In cazul declansarii sistemului de securitate, veti fi instiitat instantaneu si veti vedea si cauza declansarii.

Senzor de soc dubla zona - Stinger® DoubleGuard

Avertizeaza atunci cand masina este lovita. La o lovitura usoara sistemul de securitate genereaza un sunet de preavertizare, iar la o lovitura puternica sistemul declanseaza procedura completa de avertizare.

Sirena autoalimentata

Declanseaza sistemul daca un hot decupleaza sistemul de securitate de la bateria masinii.

Senzor de perimetru dubla zona

Semnaleaza prezenta unei persoane mult prea aproape de masina, generand un sunet de preavertizare si avertizeaza la orice miscare din interiorul acesteia.

Senzor de geam spart

Detecteaza orice tentativa de spargere a unui geam. Senzorul contine un microfon si un software capabil sa recunoasca frecventa sunetului produs de spargerea unui geam. Acest senzor vine in completarea senzorului de soc al sistemului de securitate.

Senzor antitractare / ridicare

Previne furtul rotilor sau incercarea de a fura autovehiculul prin tractare / ridicare.

Fara alarme false - Nuisance Prevention® Circuitry (NPC™)

Nici un sistem Viper® nu va va deranja vecinii, pentru ca beneficiaza de tehnologia de prevenire a alarmelor false NPC®. Acest circuit previne declansarea repetitiva a sistemului de securitate din cauze naturale precum tunetele, zgomotele facute de masinile grele, sau animalele. In cazul in care un senzor declanseaza sistemul de securitate de 3 ori intr-un interval de 60 minute, acest senzor este dezactivat pentru un interval de 60 de minute. Daca in intervalul acesta senzorul incearca sa declanseze sistemul inca o data, cronometrul se va reinitializa la zero.

Deschiderea portbagajului din telecomanda

La apasarea unui buton al telecomenzii dumneavoastra Viper, portbagajul se va deschide.

Descuierea cu prioritate a usii soferului

Previne tentativele de jaf in parcare, descuind doar usa soferului la o simpla apasare de buton, la o a doua apasare de buton se vor deschide si restul usilor masinii.

Ridicarea / coborarea geamurilor fata / spate din telecomanda

Foarte folositoare pe timp de vara pentru a racori interiorul masinii sau pentru cazurile in care lasati in masina un animal de companie.

Aprinderea farurilor din telecomanda

Lumineaza drumul de la / pana la masina si permite localizarea masinii pe intuneric.

Armare pasiva

Sistemul de securitate poate fi programat sa incuie usile automat. Aceasta functie este facila pentru momentele in care uitati sa incuiati masina, sau aceasta se descuie accidental.

Anularea senzorilor din telecomanda

Pentru momentele in care doriti ca senzorii sistemului dumneavoastra sa nu fie activi, puteti sa-i anulati prin apasarea succesiva a butonului de armare. Aceasta functie este folositoare atunci cand lasati in masina un animal de companie care ar putea declansa sistemul de securitate.

Preavertizare (Warn Away®)

Senzorii de soc si de perimetru ai sistemelor de securitate Viper au doua praguri de sensibilitate. Acest lucru este pentru a preveni o posibila incercare de furt, sau de agresiunea asupra masinii, fara a fi nevoie de declansarea completa a sistemului de securitate.

Armare/dezarmare fara sunete de confirmare - Silent Mode™

Sunt momente in care sunetele de confirmare a comenzilor de armare sau dezarmare ii pot deranja pe cei din jurul dumneavostra (in special noaptea). Aceste sunete pot fi dezactivate prin apasarea unui buton al telecomenzii, masina confirmand comenzile prin luminile de semnalizare (luminile de pozitie).

Protejarea transmisiei radio dintre telecomanda si masina prin tehnologia Clone-Safe™

Sistemul de securitate foloseste un algoritm de generare de numere aleatorii astfel incat posibilitatea clonarii telecomenzii este imposibila.

Indicator electroluminiscent Viper

Acest semnal luminos, montat pe parbrizul masinii, foarte vizibil atat noaptea, cat si ziua, avertizeaza hotii de prezenta sistemului de securitate VIPER instalat pe masina dumneavoastra.

Garantie pe viata

Cumparatorii sistemelor de securitate Viper primesc garantie pe toata perioada de utilizare a vehiculului pe care au instalat sistemul.

 

Note

Activarea unor functii poate necesita utilizarea unor module optionale. Necesitatea acestor module depinde de gradul de accesorizare al masinii dumneavoastra.

Fisa tehnica

Producator
VIPER
Nou

5 alte produse in aceeasi categorie:

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe