Mamibot EXVAC 680S Robot Aspirare si Curatare Umeda si Uscata

Mamibot

1 599,00 lei TVA inclus

Prezentare: https://youtu.be/p9UE4fytpKk

Robotul revolutionar si robotul de curatat podea cu inteligenta artificiala

Noul robot pentru curatare de la Mamibot impresioneaza prin rafinament, tehnica si cu o putere de aspiratie extrem de puternica, precum si printr-o functie de stergere, aplicatie si control vocal reglabil. Suprafata de curatat este cartografiata de robotul de aspiratie / stergere, astfel incat Mamibot EXVAC 680S Smarteye stie intotdeauna unde se afla. Este robotul gospodaresc ideal in ceea ce priveste curatarea podelelor pentru persoanele care sufera de alergii (filtre HEPA), freaca si curata suprafetele pana la 180 m2.

 

Robot 3in1: maturat, aspirat si sters

Robotul de aspirare si stergere a prafului Mamibot EXVAC 680S este livrat cu 2 recipiente diferite. Acest lucru inseamna ca nu numai ca realizeaza o curatare uscata, cat si umneda/stergere. Acest lucru inseamna ca poate face doua sarcini obositoare pentru lucrarile casnice intr-o singura unitate.

 

Pachetul  include un recipient de praf cu 600 ml volum, iar rezervorul de apa contine 370 ml apa. Pe rezervorul de apa este setat un stergator de inalta calitate, care asigura o stergere completa. Panza din microfibra este lavabila si poate fi reutilizata.

 

Aplicatie de curatare umeda controlata in modul stergere

Cu ExVac 680S, fluxul de apa este controlat electronic prin rezervorul de apa. Aceasta inseamna ca viteza de curgere a apei poate fi setata individual si eficient prin intermediul aplicatiei. Acest lucru permite ca EXVAC680S sa stearga pentru perioade mai lungi de timp si sa creeze zone mai mari.

 

Recipient pentru praf cu filtrare la 3 niveluri

Echipate cu o filtrare la trei niveluri, formata din filtru HEPA, burete si plasa pentru a preveni contaminarea secundara, impuritatile sunt indepartate cu pricepere.

 

Sistem de navigare si mapare Gyro

Folosind sistemul de navigatie gyro, Exvac 680 S surprinde spatiile si le scaneaza pentru a realiza o mapare. Harta inteligenta rezultata ofera suportul ideal pentru curatarea eficienta a spatiilor din casa ta. Prin urmare, Mamibot ExVac stie intotdeauna unde este si ce zone au fost deja curatate sau sunt inca de curatat. De asemenea, isi optimizeaza in mod independent procesul de curatare.

 

Siguranta maxima datorita tehnologiei senzorului de ultima generatie

Echipat cu 6 senzori anti-cadere, robotul de aspiratie si stergere reactioneaza abil in jurul scarilor, obstacolelor si altor provocari in timpul operatiunilor sale de curatare.

 

Cu inaltimea sa redusa de 8,1 cm, se potriveste sub multe piese de mobilier si, de asemenea, are grija  sa curete altfel zonele dificil de accesat. Cu un volum de numai 55 dB, este, de asemenea, deosebit de silentios.

 

Robotul combinat EXVAC 680S depaseste fara efort pragurile usilor si covoarele pana la o inaltime de 20 mm.

 

Aplicatie gratuita pentru Android si iOS

Aplicatia gratuita pentru Smartphone este disponibila pentru Android si iOS si ofera un control convenabil al robotului de pe smartphone-ul dvs., oriunde v-ati afla.

 

Caracteristicile produsului:

EXVAC 680S ofera moduri de curatare inteligenta

Conditii diferite necesita diferite optiuni de curatare. Cu ajutorul robotului de aspiratie si stergere a modelului ExVac 680S Smarteye, prin intermediul aplicatiei pot fi selectate diferite moduri de curatare. Aceasta inseamna ca fiecare camera este curatata in consecinta. Sunt disponibile urmatoarele moduri de curatare:

 

Curatare inteligenta

Curatarea muchiilor

Curatarea locului

Curatare single room

 

Putere de aspirare reglabila, foarte puternica

Cu o putere de aspiratie deosebit de puternica de 2.000 Pa, praful si murdaria sunt indepartate complet. Parul este, de asemenea, aspirat in mod fiabil. Puterea de aspiratie poate fi setata individual pentru fiecare mod de curatare selectat prin intermediul telecomenzii.

 

Algoritmul VSLAM creeaza un model 3D

Dupa ce robotul a facut cateva runde pentru orientare in gospodarie, este creat un model 3D vizual al suprafetei. Prin cartografiere, robotul de aspiratie si stergere Smarteye de la Mamibot EXVAC 680S stie intotdeauna locatia actuala si isi poate gasi cu usurinta drumul inapoi pana la punctul initial, chiar daca locatia se schimba.

 

Periile laterale lungi de 8 cm asigura marginile curate

Doua perii laterale lungi sunt montate pe partea inferioara a robotului de aspiratie / stergere ExVac 680S. Acestea se rotesc in timpul procesului de curatare si maturati praful din colturi si margini.

 

Recipient de praf lavabil

Recipientul de praf si prefiltrul pot fi curatate cu apa limpede. Va rugam sa lasati componentele sa se usuce complet in aerul ambiant inainte de a le reintroduce in EXVAC 680S Smarteye si de a porni robotul.

 

Procesul de incarcare automata si localizarea locatiei

Incarcarea are loc fie prin intermediul statiei de incarcare, fie direct prin intermediul unitatii de alimentare. In cazul in care bateria Li-Ion devine slaba, robotul de aspiratie si stergere Smarteye Mamibot EXVAC 680S revine automat la statia de incarcare si se incarca singur. Dupa incarcare, robotul se duce in punctul in care si-a intrerupt procesul de curatare si continua curatarea.

Producator Mamibot

Produse vizualizate

6 alte produse care te-ar putea interesa

Produs adaugat pentru comparare