Mamibot iGLASSBOT W120-T Robot pentu Curatarea Geamurilor

Mamibot

1 399,00 lei TVA inclus

Cum sa il utilizezi: https://youtu.be/Wj5tIFhuSH8

Mamibot iGLASSBOT W120-T este un robot de curatare pentru suprafete cu sticla incadrata si fara rama. In mod sigur, curata ferestrele, usile din sticla, mesele din sticla, podelele / peretii netezi si altele asemenea. IGLASSBOT W120-T este controlat confortabil cu o telecomanda sau o aplicatie pentru smartphone. Cu o franghie de siguranta si o baterie de urgenta, functionarea robotului de ferestre este deosebit de sigura!

Nota: Mamibot iGLASSBOT functioneaza numai in functionarea retelei, ceea ce inseamna ca are nevoie de cablul de alimentare in timpul procesului de curatare. Nu functioneaza fara fir.

 

Este posibila functionarea pe suprafete de sticla cu rama si fara rama

Robotul de curatare a ferestrelor poate fi operat pe suprafete de sticla cu rame si fara rame. Pe suprafete fara rama, robotul detecteaza capatul suprafetei cu senzorii sai incorporati, astfel incat sa nu cada.

 

Dimensiunea minima a ferestrei: 1 x 1 m

Dimensiunea maxima a ferestrei: 4 x 4 m

 

Potrivit pentru diferite suprafete

Mamibot iGLASSBOT poate fi folosit pe diferite tipuri de suprafete: Poate fi folosit, de exemplu, pentru curatarea geamurilor, a usilor de sticla sau a meselor din sticla. Robotul de curatare a sticlei este potrivit chiar si pentru suprafetele netede ale podelei / peretilor.

Nu trebuie sa luati in considerare grosimea sticlei cu iGLASSBOT W120-T. Acest lucru se datoreaza faptului ca este potrivit si pentru ferestrele cu geamuri multiple.

Laveta de curatare reutilizabila inclusa

Robotul de curatare a ferestrelor foloseste o laveta de curatare mare si de inalta calitate. Puteti sa o introduceti in masina de spalat si, prin urmare, sa o reutilizati mult timp.

 

Doar functionare grila

Va rugam sa retineti ca acest robot de fereastra functioneaza numai alimentat la retea. Acest lucru inseamna ca iGLASSBOT W120-T trebuie sa fie conectat si la cablul de alimentare in timpul curatarii. Nu functioneaza fara fir!

Un robot inteligent de curatare a ferestrelor

Cu o aplicatie smartphone pentru iOS si Android

Telecomanda este inclusa in livrarea livrarii, astfel incat sa puteti controla cu usurinta robotul de ferestre. Mai mult, puteti controla Mamibot iGLASSBOT W120-T cu o aplicatie pentru smartphone. Aplicatia este disponibila pentru descarcare (gratuit) pentru iOS si Android. Cu aceste doua optiuni, controlul robotului de curatare a sticlei este deosebit de confortabil si usor.

Navigare inteligenta datorita inteligentei artificiale (AI)

Robotul de curatare a ferestrelor este echipat cu informatii artificiale (AI). Aceasta tehnologie permite Mamibot iGLASSBOT sa calculeze intreaga dimensiune a ferestrei si sa poata selecta cea mai eficienta ruta de curatare. Acesta este motivul pentru care robotul este deosebit de rapid: este nevoie de doar 2,5 minute pentru a curata un metru patrat.

Siguranta maxima in timpul curatarii

Mamibot iGLASSBOT W120-T este echipat cu o baterie de urgenta, astfel incat sa nu cada in cazul unei intreruperi de electricitate. Aceasta baterie de urgenta trebuie sa fie incarcata inainte de utilizare. Mentine robotul pe geam aproximativ 20 de minute in caz de urgenta. O franghie de siguranta asigura in special o functionare sigura la etajele superioare.

iGLASSBOT W120 vs. iGLASSBOT W120-T

W120-T este succesorul oficial al W120. Este urmatoarea generatie care ofera multe imbunatatiri. Deci, noul robot de ferestre nu este doar mai rapid, ci si mai linistit decat predecesorul sau. In plus, este echipat cu o incuietoare si o performanta imbunatatita.

 

Mamibot iGLASSBOT W120-T este potrivit pentru:

Diferite tipuri de suprafete, cum ar fi ferestre, usi de sticla, mese de sticla sau podele / pereti netede

Suprafete din sticla incadrate si fara rama

Suprafete din sticla greu accesibile

Suprafete de sticla cu dimensiunea maxima de 4 x 4 m si dimensiunea minima de 1 x 1 m

Putere: 75W

Dimensiuni (cm): 25x25x10

Viteza de curatare: 2.5min./m²

Voltaj: DC24V

Nivel zgomot: 65DB

Timp de incarcare (UPS): 60 min.

Greutate: 1.35 kg

Putere se aspirare: 3000Pa

Producator Mamibot

Produse vizualizate

9 alte produse care te-ar putea interesa

Produs adaugat pentru comparare