MetroVna Deluxe Analizor Antena

Elektronik GmbH

Acest produs nu mai este in stoc

2 499,00 lei TVA inclus

Disponibil la comanda cu plata avans 50%. Pret la cerere.

Analizator de antena cu baterie de pana la 250 MHz, cu afisaj grafic color plus interfata USB plus Bluetooth.

Analizorul MetroVNA Deluxe permite utilizatorului sa efectueze masuratori ale antenelor, filtrelor, cablurilor, independente de la o locatie. Intervalul de frecventa al MetroVNA incepe la 1 MHz si merge pana la 250 MHz, acoperind majoritatea benzilor radio amatori de la 160 la 2 m (VHF). Ecranul color iluminat din spate este usor de citit pentru toate masuratorile si serveste si ca dispozitiv de intrare, datorita functiei touch. Tastele-cheie de pe afisaj se modifica in functie de setare si mod si ofera o manevrare clara si usor de inteles a dispozitivului. In plus fata de tastele afisajului, sunt disponibile si un sir de taste conventionale plasate pe carcasa metalica solida.

Pe langa afisarea grafica a frecventei SWR, software-ul incorporat ofera o gama larga de optiuni de masurare pentru masuratori de 2 si 4 poli, de exemplu SWR (R & Ƶ), pierderi de intoarcere, unghi de faza, pierderi de transmisie si multe altele . O functie speciala este masurarea simultana a SWR pe mai multe benzi in acelasi timp. Aceasta functie simplifica foarte mult reglarea antenelor cu banda multipla. Toate aceste optiuni ofera multa convenienta pentru masurarea dependenta de frecventa a filtrelor, antenelor, cablurilor, amplificatoarelor de putere redusa, a circuitelor rezonante si a multor componente legate de radio.

Datorita bateriei incorporate Liion, functionarea MetroVNA este independenta de orice sursa stationara de alimentare. Masuratorile pot fi efectuate si verificate chiar la antena. Sau puteti conecta analizorul la un computer (portabil) si puteti utiliza un program precum IG / VNA, vna / J sau BlueVNA pentru a controla masuratorile. Aceste programe ofera, de asemenea, o metoda convenabila de stocare si arhivare a datelor de masurare, de exemplu in scopuri de documentare. Transmiterea fara fir a datelor de masurare prin Bluetooth ofera posibilitati, unde MetroVNA este plasat direct la dispozitivul testat, dar calculatorul de receptie este amplasat intr-un loc protejat (intr-un birou, intr-o barca etc.). O alta caracteristica foarte confortabila este optiunea de a utiliza un smartphone Android si software-ul BlueVNA pentru masuratori. Interfata USB este utilizata pentru incarcarea bateriei interne, pentru actualizarea firmware-ului si pentru conectarea la programe cum ar fi vna / J si altele similare. Ultimul software V2.82 ofera o masurare suplimentara a puterii. Cu o optiune de atenuare de 60 dB puteti masura puterea de pana la 100 W.

 

MetroVNA foloseste o carcasa din aluminiu robust, de dimensiuni de numai 125 x 95 x 20 mm. Greutatea redusa de numai 200 g permite analizorului sa se duca intr-adevar peste tot, ca intr-o vacanta, o expeditie, ziua de lucru - oriunde te duci.

Caracteristici:

Frecventa: 250 MHz

Measurement: R, Ƶ, |X|, SWR,

Putere maxima: -6dBm @ 50 Ω

Putere maxima (input): -70–+5dBm

Acuratete: ±2dB

Alimentare: 3.3V

Baterie LiIon, 5000 mAh

Connector: 2x BNC

Software: IG/VNA, vna/J, BlueVNA.

Dimensiuni: 125 x 95 x 20 mm

Greutate: 200 g

Producator Elektronik GmbH
Putere Maxima -6dBm @ 50 Ω / -70–+5dBm
Frecventa 1–180 MHz
Inaltime (mm) 125
Lungime (mm) 95
Latime (mm) 20
Greutate (grame) 200
Alimentare 3.3V

Produse vizualizate

30 alte produse care te-ar putea interesa

Produs adaugat pentru comparare