Yaesu FT-70DE Statie Radio VHF UHF

Yaesu a dezvoltat și radiouri pentru piețele de radio comerciale și amatori de multe decenii. Producătorul japonez s-a dezvoltat într-unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de calitate superioară e echipamenteleor de emisie receptie. Yaesu FT-5DE se caracterizează prin calitatea înaltă a materialelor și o gamă largă de funcții la un preț corect.

Mai multe detalii

974,00 lei TVA inclus

Yaesu FT-70DE este construit foarte robust, corespunde unei clasificări de p rotecție IP54, Difuzorul frontal oferă max. ieșire audio de 700 mW și este ușor de înțeles chiar și în medii zgomotoase. 

Afișajele LED mari și colorate prezintă dintr-o privire starea de funcționare. Și cu până la 1105 memorii, FT-70DE poate organiza toate frecvențele în grupuri, astfel încât să fie ușor de găsit din nou. Receptorul variază de la 108 la 579 MHz, sunt disponibile diverse opțiuni de scanare.

Transmițătorul radio portabil funcționează pe ambele benzi de 2m și 70cm, puterea de ieșire fiind de 5W fiecare.

Yaesu FT-70DE își continuă strategia de succes „System Fusion” pentru metodele de transmisie digitală pe VHF. Radio portabil FT-70DE acceptă atât modul FM, cât și modul digital C4FM. Este de asemenea acceptat popularul mod de comutare automată „AMS”.

FT-70DE include o baterie puternică LiIon de 1800 mAh, care permite multe ore de funcționare. O conexiune corespunzătoare este disponibilă pentru alimentarea externă și pentru încărcarea bateriei; un încărcător plug-in este inclus în livrare. O priză mini-USB este utilizată pentru comunicarea datelor, de exemplu pentru actualizări de software sau gestionarea memoriei (este necesar un program opțional).

Producator Yaesu
Putere Emisie 5W
Frecventa Wide reception range
Greutate (grame) 610 g
Alimentare Baterie LiIon 7.4V, 1800 mAh
Material ABS
ACCESORII 1x Antenă clip-on VHF / UHF SMA, 1x Baterie LiIon 7.4V, 1800 mAh, 1x Încărcător de baterii SAD-11C, 1x Prindere curea, 1x cablu USB, 1x manual de utilizare
Memorie până la 1105 memorii

Produse vizualizate

25 alte produse care te-ar putea interesa

Produs adaugat pentru comparare