Kit Firestik FG 4 648 Antena cu Montura la Oglinda

Firestik

Kit Firestik FG 4 648 Antena cu Montura la Oglinda, Bara Longitudinala, Bullbar, Balcon

Mai multe detalii

461,48 lei TVA inclus

556,00 lei TVA inclus

-17%

"Niciun plan de masa" - Kit-urile au fost concepute special pentru a rezolva problemele legate de lipsa planului de masa . Acest lucru are loc in mod normal, pe vehicule construite din material plastic, fibra de sticla, lemn sau aluminiu. Aceasta include, dar nu se limiteaza, la rulote, barci, automobile si camioane cu 18 roti. Probleme apar de regula sub forma de SWR mare si o performanta slaba. Kit-urile din seria FGX-648 pot elimina, de asemenea, probleme cu privire la vehiculele contruite metal, care nu dispun de planul de masa suficienta pentru o functionare corespunzatoare. Acest lucru ar putea fi din cauza dimensiunii planului de masa disponibile (ATV-uri, biciclete, motociclete, scaune cu rotile, etc), sau pentru ca operatorul alege sa monteze antena intr-o locatie care nu permite un plan de masa total. Versatilitatea acestor kituri merge dincolo de utilizarile preconizate ale unui kit normal. Pe langa montajul pe autovehicule, aceasta antena mai poate fi montata si ca antenna de baza, pe balcon.

 

Informatii:

Aceste antene pot fi utilizate numai cu cablul Firestik NGP. Materialul de baza este fibra de sticla de diamnetu 10mm. Montura ii ofera rezistenta si flexibilitate, materialul este crom, placat cu alama. Formula noastra personalizata, ofera un echilibru intre flexibilitate si rezistenta. Adaptorul rezistent, din otel inoxidabil, ofera flexibilitate in cazuri de vant puternic, viteza ridicata sau lovire, evitand astfel ruperea sau deteriorarea antenei.

Puterea maxima suportata este de 100W. Toata antenna este izolata cu un strat de PVC, antistatic, cu protective UV inclusa.

 

Kit-ul include:

1x Antena Firestik FG-4 (tija 120cm)

1x Suport de montare

1x Foc-Flex cablu coaxial - cablu complet cu doua suruburi PL-259 (+ - 5,48 Meter)

1 x Adaptor din otel inoxidabil

1x Suport microfon

Producator Firestik
Tip Prindere Fixa
Putere Maxima 100W
Inaltime (mm) 1200
Lungime (mm) 5200
Inaltime 100 - 150 cm

Produse vizualizate

30 alte produse care te-ar putea interesa

Produs adaugat pentru comparare