K-PO AA-1 Adaptor Antena pentru Statii Portabile Vezi mai mare

K-PO AA-1 Adaptor Antena pentru Statii Portabile

K-PO

399,00 lei TVA inclus

RF Systems Adaptor pentru antena AA - 1 pentru receptoare portabile

Majoritatea receptoarelor portabile sunt echipate cu o antena telescopica. Dar domeniul de interferenta al computerului, dimmerul de lumina si alte surse de zgomot din interiorul casei impiedica receptia semnalului slab.

Conectarea unei antene externe sau extinderea antenei biciului va duce deseori la supraincarcare si intermodulare: cele mai multe portabile sunt prea sensibile pentru o antena mare in aer liber.

Adaptorul antenei AA - 1 este un transformator de potrivire speciala care permite o conexiune adecvata a unei antene externe cu antena de bici non - extinsa a oricarui dispozitiv portabil.

Un atenuator variabil de la 0 la 50 dB permite sa controlati cat de mult semnal ajunge in receptor, chiar sub punctul de supraincarcare.

Antena si receptorul sunt complet separate, transferul de semnal catre receptor este prin intermediul unui camp magnetic.

Aceasta tehnologie de transmisie magnetica a sistemelor RF reduce zgomotul static si provocat de om si protejeaza receptorul impotriva deteriorarii statice.

 

Caracteristici

Interval de frecventa 100 kHz - 30 MHz

Intrare antena externa: 50 Ohm

Interval de ajustare a castigului: 0 pana la - 50 dB

Producator K-PO

Produse vizualizate

30 alte produse care te-ar putea interesa

Produs adaugat pentru comparare